Törkeä ryöstö ja törkeä pahoinpitely Seinäjoella syyteharkintaan: kolme nuorta pahoinpiteli ja ryösti kaksi keski-ikäistä miestä toukokuussa törkeästi

Jaa tämä julkaisu ystävillesi:

SEINÄJOKI

Poliisi on saattanut syyttäjälle syyteharkintaan Seinäjoen kampusrannassa illalla 23.5.2020 tapahtuneen rikoskokonaisuuden. Kampusrannassa on ollut iltaa viettämässä kaksi keski-ikäistä miestä ja nuorisoa. Miesten puheille oli mennyt pari nuorta. Tilanne oli mennyt siihen pisteeseen, että nuoret olivat pahoinpidelleet potkimalla ja lyömällä miehiä. Paikalle oli tullut kolmas nuori, joka on myös lyönyt toista miehistä ja anastanut tältä lompakon. Pahoinpitelyn seurauksena miehille oli syntynyt lääkärinhoitoa vaativia vammoja.

Poliisin suorittaman tutkinnan aikana tekoon on vangittu kolme nuorta miestä, joista yksi on alaikäinen. Syyttäjälle syyteharkintaan on lähetetty kokonaisuus, jossa on tutkittu törkeää pahoinpitelyä, törkeää ryöstöä, huumausainerikosta ja huumausaineen käyttörikosta. Asia käsitellään Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa heinäkuun puolessa välissä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Jaa tämä julkaisu ystävillesi: