Poliisi kaipaa havaintoja: Ilomantsissa murtauduttiin konevarastoon ja hajotettiin tankkauskoneiston lukitus – lisäksi Ilomantsissa anastettiin BMW -farmarimallinen auto joka tuhottiin

Jaa tämä julkaisu ystävillesi:

ILOMANTSI

Ilomantsin keskustassa Pogostantiellä, oli murtauduttu konevarastoon ja konevaraston pihalla olleen polttoöljytankin tankkauskoneiston lukitus oli rikottu keskiviikon kello 15 ja torstain kello 7 välisenä aikana. Varastosta ei oltu alustavasti anastettu mitään eikä polttoainetankista oltu anastettu polttoainetta.

Ilomantsin keskustasta Teollisuustieltä, oli otettu luvattomasti käyttöön ruskea BMW-merkkinen farmarimallinen pakettiauto lauantain 6.6. ja torstaiaamun 11.6. välisenä aikana. Kyseinen auto oli jätetty hylättynä Tohmajärven Akkalaan Petrintielle. Autosta oli rikottu lähes kaikki ikkunat ja konepelti oli lommotettu ja jätetty ylös auki asentoon.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde ja teksti: Poliisi

Jaa tämä julkaisu ystävillesi: