Lapin käräjäoikeus vangitsi torniolaismiehen mökkivuokraushuijauksiin liittyen, rikoshyöty on n. 10 000 euroa

Jaa tämä julkaisu ystävillesi:

TORNIO

Lapin käräjäoikeus on vanginnut torniolaisen miehen, jonka epäillään huijanneen lukuisia asianomistajia kesämökkien vuokraamisessa.

Kemin rikospoliisi tutkii sarjaa, jossa torniolaisen miehen epäillään olleen yhteydessä internetin Tori.fi -myynti- ja vuokrauspalstojen kautta ihmisiin ja erehdyttäneen heitä vuokraamaan kesämökkejä, joita joko ei ole todellisuudessa ollut olemassa tai, joiden vuokraamiseen epäillyllä ei ole ollut oikeutta.

Lapin käräjäoikeus vangitsi torniolaismiehen mökkivuokraushuijauksiin liittyen, rikoshyöty on n. 10 000 euroa 1

Tutkinnanjohtajana toimivan rikoskomisario Ossi Granatin mukaan asianomistajia on tutkinnan tähänastisen tiedon mukaan noin parikymmentä. ”Asianomistajia on ympäri Suomea ja taloudellisten vahinkojen suuruus tässä vaiheessa tutkintaa on noin 10 000 euroa”, Granat jatkaa.

Rikoskomisario Granat kehottaa ihmisiä varovaisuuteen internetissä käytävien kauppojen ja vuokrauksien tekemisessä. Poliisi pyytää mökkivuokrauksen uhreiksi joutuneita ihmisiä tekemään asiassa rikosilmoituksen. Rikosilmoituksen tekeminen nopeuttaa poliisin esitutkintaa ja auttaa rikossarjojen selvittämistä. Nopein tapa tehdä rikosilmoitus, on vierailla osoitteessa www.poliisi.fi

Lähde ja teksti: Poliisi

Lapin käräjäoikeus vangitsi torniolaismiehen mökkivuokraushuijauksiin liittyen, rikoshyöty on n. 10 000 euroa 2

Jaa tämä julkaisu ystävillesi: